diumenge, 23 de març del 2014

Una gran festa

Una gran festa. Així van definir molts dels participants el sopar de commemoració dels 20 anys de la creació de l'AEB. I la veritat és que estem orgulloses i orgullosos del sopar. Vam tenir una alta participació amb més de 150 persones, els parlaments tant d'en Joan tafalla com de l'Albert Díez i la Teresa Carceller van ser emotius, encoratjadors i fins i tot breus! La salutació de les Candidatures Alternatives del Vallès plena de reconeixement, els jocs del Rubén, la Bea i el Joan entretinguts i divertits, l'actuació del Coco, el Ciscu i el Fonte divertidíssima i molt encertada, el sopar de Can Capablanca per llepar-se els dits, retrobar-se amb amics i companys sempre màgic, i fins i tot un emotiu moment per a totes aquelles companyes i companys amb qui només ens podem retrobar en el record.

Creiem que vint anys treballant per canviar el nostre poble i contribuir a canviar el món cap a una societat més justa, més lliure i més igualitària, mereixien una bona celebració i val a dir que ho hem aconseguit. L'any tindrà més actes, alguns de molt importants, però sentim orgull d'haver començat tan bé. Esperem els teus comentaris. Què et va agradar més? Què vas trobar a faltar? Què o qui et va sorprendre?

1 comentari:

Anònim ha dit...

Sí senyor. Crec que va sortir tot rodó i ens ho vam passar molt bé. Una gran feina de la comissió dels 20. Felicitats!
Llàstima que algunes companyes i alguns companys no puguessin venir per estar passant moments difícils. Molts ànims a tots ells!!

Albert